Waar wij voor staan

Vanaf 1988 bewijst Poespas zich als een liefdevolle, kleinschalige opvang en vandaag de dag houden we nog steeds vast aan dezelfde waarden. Ouderwets spelen met aandacht voor elkaar is ons uitgangspunt.

Liefdevol

Al meer dan 35 jaar brengen ouders hun kinderen met het volste vertrouwen naar Poespas en elke dag willen we de beste zorg en begeleiding bieden.  Dat vraagt de nodige kennis en ervaring, maar vooral veel liefde. Natuurlijk zijn onze medewerkers professioneel opgeleid, maar werken vanuit het hart is niet iets wat je leert op een opleiding. Dat zit in je, dat zit in Poespas.

Huiselijk

Poespas biedt een prettige, huiselijke sfeer waar volop aandacht is voor elkaar. Kinderen zien elke dag vertrouwde gezichten, voelen zich op hun gemak en worden gezien zoals ze zijn.

Ouderwets spelen

Van knutselen tot buiten de blaadjes bij elkaar harken; al spelend leren kinderen het meest. Daar hebben we geen digitale hulpmiddelen bij nodig. Liever struinen de kinderen door de grote groene tuin of kijken ze hun ogen uit bij een poppenkast.

Persoonlijk

Je kunt ons altijd laagdrempelig en persoonlijk benaderen. Er is geen hoofdkantoor of planbureau; je kunt alles direct afstemmen met de leidsters op de groep of natuurlijk even bellen of mailen. We nemen graag de tijd voor elkaar, respecteren ieders opvoedwensen en denken graag met je mee. Samen creëren we het beste begin voor je kinden

Wat jouw kind allemaal meemaakt bij Poespas lees je terug in het handgeschreven schriftje vol met verhalen, foto’s en knutsels. Deze krijg je na een Poespasdag mee naar huis. Zo kun je aan het einde van de dag nog eens rustig doorlezen hoe de dag van jouw kind eruit zag. En misschien bladert je kind er straks ook wel doorheen, als hij of zij later groot is.