Team

Bij Poespas lopen al jarenlang dezelfde, vertrouwde gezichten rond. En regelmatig versterken we ons team met een stagiair. We stellen iedereen graag aan je voor:

Pascale

Locatiemanager

Ik ben Pascale en meer dan 33 jaar geleden ben ik vol enthousiasme gestart met Poespas. Nog steeds geniet ik daar elke dag van. Ik woon in Nijmegen en werk ook drie dagen mee op de groepen. Mijn doel is om een warme liefdevolle, betrokken en huiselijke opvang te creëren waar zowel de kinderen, de ouders en medewerkers zich vertrouwd voelen en waar iedereen tot bloei komt. Als werkende ouder ben ik mij ervan bewust dat het van essentieel belang voor de kinderen en de ouders is om kwalitatief goede kinderopvang te leveren. Naast de kantoor werkzaamheden maken de persoonlijk contacten met de ouders en de blije gezichtjes in de groepen, de groei van onze medewerksters mijn werk geweldig afwisselend en leuk. Samen vormen wij Poespas.

Sissi

Pedagogisch medewerker

Ik ben Sissi en woon in Nijmegen. 01-02-1990 was mijn eerste werkdag bij Poespas! Al meer dan 32 jaar werk ik er en nog steeds met veel plezier! Momenteel werk ik op de peutergroep. Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling van kinderen van dichtbij mee te mogen maken en ze daarin te begeleiden. Elk kind is bijzonder en uniek en het is fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Andrea

Pedagogisch medewerker

Ik ben Andrea en ik woon in Wijchen met mijn man en twee zonen. Ruim 13 jaar ben ik werkzaam bij Poespas. Na een aantal jaren op de peutergroep, kun je me nu vinden op de babygroep. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik wil graag ieder kind, op z’n eigen tempo, begeleiden in zijn of haar ontwikkeling en daarbij vertrouwen bieden. Ik geniet ervan om de kinderen te zien lachen, samen te zien spelen en te zien groeien. Ons team is echt heel leuk en ik werk er dan ook met heel veel plezier! Ik weet zeker dat jullie kind zich snel thuis voelt bij Poespas.

Eline

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Eline, ik kom uit Ooij en ben zelf moeder van twee lieve zoontjes. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk om te doen! Ik ben al ruim 9 jaar bij Poespas werkzaam. De blije gezichtjes en de liefde die je terug krijgt van de kinderen bezorgt mij ook een lach op mijn gezicht. Daarnaast vind ik het erg leuk om de ontwikkeling van het kind mee te mogen maken en hun hierin te begeleiden. Je geeft veel liefde aan elk kind en je krijgt ook ontzettend veel liefde van terug.

Esmee

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Esmee, woon in Nijmegen en heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 op Poespas gevolgd. Na mijn opleiding ben ik als beroepskracht bij Poespas gestart omdat ik me hier zo op mijn plek voel. Ik vind het super mooi om te zien dat de kinderen elke dag weer een stapje verder gaan in hun ontwikkeling, en ik ben er dankbaar voor dat ik hier een deel van uit mag maken! De lieve lachjes en de gezelligheid die je hiervoor terug krijgt maakt het werk zo ontzettend geweldig. Het werken met kinderen is helemaal mijn ding, dit doe ik daarom ook met veel plezier bij Poespas.

Liesbeth

Pedagogisch inval-medewerker

Mijn naam is Liesbeth en ik woon met mijn gezin in het mooie Molenhoek. Ik was jarenlang leerkracht in het basisonderwijs, maar merkte dat mijn hart bij de jongste kinderen lag. Sinds 2019 werkte ik twee jaar met veel plezier op de peutergroep bij Poespas. Een dag met kinderen werken is nooit hetzelfde. Ik sta sinds september 2021 ook weer als leerkracht voor de kleuterklas van de vrije school en kom nog heel incidenteel invallen bij Poespas. Ik vind het superleuk om de kinderen een leerzame en fijne dag te bezorgen. Mijn specialiteit is het organiseren van theatrale dansactiviteiten. Wellicht tot ziens bij Poespas!

 

Ad

Klus- en tuinman

Ik ben Ad, de enige man op Poespas. Ik ben al vele jaren de klusjes- en tuinman van het kinderdagverblijf. Ik woon op loopafstand van Poespas en vind het leuk iets voor  mijn medemens en de maatschappij te betekenen. Drie uurtjes per week beman ik de “technische dienst”. Poespas is klein, knus en huiselijk met veel vaste vertrouwde gezichten. Ik werk niet met de kinderen maar ze kennen me allemaal! Nieuwsgierig kijken ze door het raam toe hoe ik bezig ben en we zwaaien regelmatig naar elkaar. Ik vind het ook heel leuk als ik in de supermarkt een kind “hallo Ad” hoor roepen en ouders dan vol verbazing zie kijken.

Thea

Ondersteunend medewerkster

Ik ben Thea. Ik woon op fietsafstand van Poespas en ben al ruim 8 jaar ondersteunend medewerkster in de babygroep. Ik help 10 uur in de week met alle voorkomende klusjes zoals verzorging, voeding, dagboeken schrijven, spelen en gewoon aansluiten bij wat er zich aandient. Ik geniet nog steeds enorm van de ontwikkeling van de baby’s, en blijf me erover verbazen dat dat zo waanzinnig snel gaat. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd bij me voelen, maar ik houd ook van lekker gek doen en een beetje dollen en verwennen. Als de baby’s na ongeveer anderhalf jaar naar de peutergroep gaan, vind ik dat altijd even moeilijk, maar omdat Poespas zo kleinschalig is, blijft de band die in de babygroep opgebouwd is gewoon bestaan, en zijn de kinderen en ik altijd blij als we elkaar weer zien. Poespas is een fijn, vertrouwd “home away from home”.

 

Kelly

Pedagogisch medewerker

Ik ben Kelly, ik heb de opleiding ‘”gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang” afgerond op Poespas. Het eerste jaar liep ik stage op Poespas en dat was zo’n fijne plek dat ik mijn hoofdstage hier ook heb aangevraagd. Ik leer nu nog steeds ontzettend veel en geniet van de manier waarop er met kinderen wordt gespeeld en hun ontwikkeling wordt gestimuleerd. Wat ik zo bijzonder vind is dat wij als pedagogisch medewerkers getuige zijn van de ontwikkeling die de kinderen (hier) doorlopen. Ik vind het dan ook erg belangrijk om te zien wat de kinderen nodig hebben en daarop in te spelen. En daarin is Poespas toch echt een ster!

 

Anne

Stagiaire

Mijn naam is Anne, Ik volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster bij capabel onderwijs. Poespas is de stageplaats die ik uitgekozen heb. Ik ben er erg blij mee want ik blijf hier ruim anderhalf jaar en het voelt goed en fijn. Ik werk graag met kinderen, omdat ze mij energie geven. Ze zijn lekker onbevangen en eerlijk, waardoor geen één dag hetzelfde is. Ook naar mijn collega’s probeer ik betrokken en behulpzaam te zijn waardoor er een fijne werksfeer ontstaat. Mijn collega’s hebben allemaal de passie om met kinderen te werken en daardoor haalt iedereen het beste naar boven voor Poespas. Wanneer ik hier binnen kom, voel ik warmte en veiligheid. Ik zit hier echt op mijn plek.

Hieke

Stagiaire

Ik ben Hieke, eerstejaars student Pedagogiek aan de HAN. Ik vindt het superleuk om een heel jaar elke maandag bij Poespas stage te lopen op de babyafdeling, omdat ik hier veel van kan leren, de leeftijd is namelijk voor mij nieuw. Ook is het reuze interessant om te zien hoe het opvoeden en begeleiden binnen op een kinderdagverblijf gaat en erachter te komen waar mijn moeilijkheden en uitdagingen liggen. Het is voor mij een uitdaging omdat ik nooit echt eerdere activiteiten heb uitgevoerd met deze jonge leeftijdsgroep. Meehelpen aan de basis van de allerkleinsten is enorm waardevol en dankbaar werk waar ik enorm van geniet.

 

Razan

Stagiaire

Ik ben Razan en volg de opleiding Dienstverlening en Zorg op niveau 1. Ik help tot januari 2022 het team met allerlei taakjes veel op huishoudelijk gebied maar ook verzorgend en ondersteunend bij de peuters. Zo mag ik bij voorbeeld ook mee wandelen met de groep, insmeren met zonnencreme, maaltijden verzorgen, knutselen met kinderen, de was verzorgen, boodschappen doen en veel meer. Ik ben een spontane stagiaire, een aanpakker en ondanks dat Nederlands mijn tweede taal is, ben ik ontzettend taalvaardig. Ik leer ook van de collega’s en kinderen en krijg regelmatig een kinderliedje als huiswerk mee. Op Poespas vliegt de dag voorbij en is het altijd weer een verrassing wat er te gebeuren staat.

Daisy

Stagiaire

Ik ben Daisy en ik woon in Lent. Ik volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 op het ROC in Nijmegen. Ik kom aankomende jaar stage lopen op donderdag en vrijdag op de baby groep. Ik heb er heel erg veel zin in. Ik hoop dat ik bij poespas nog veel ga leren om een goede pedagogisch medewerker te worden. De ontwikkeling van de kinderen vind ik heel mooi om te zien, ieder kind ontwikkelt zich op hun eigen manier en dat maakt het zo bijzonder. Ik geniet ervan om de kinderen te verzorgen en gezellig met ze te spelen, en als je dan een lief lachje krijgt van een kind dan maakt dat je dag weer helemaal goed.

Sanne

Stagiaire

Mijn naam is Sanne en woon ik Groesbeek. Ik volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang bij NTI. Ik heb al ervaring in de kinderopvang en de opleiding omdat ik 3 jaar de opleiding op het ROC Nijmegen gelopen heb. Ik merkte dat ik daar voor mijn gevoel vast liep en mijzelf niet zo kon ontwikkelen. Vandaar dat ik de overstap heb gemaakt. Ik voel me al erg thuis bij poespas omdat er een fijne sfeer hangt. Elke dag is anders en dat zorgt ook voor uitdaging, wat ik heerlijk vindt aan de kinderen. Het meehelpen aan de basis van de kinderen is waardevol werk waar ik erg van geniet. Daarnaast vindt ik het erg leuk om met de kinderen bezig te zijn. Het knutselen, spelen, knuffelen en lachen maar ook om te zien dat elk kind zich op hun eigen manier ontwikkelt. Ik heb veel zin om het jaar hier stage te lopen en nog meer te leren over de kinderen, hun ontwikkelingen en het werkveld op poespas!

Stagiaire