Al meer dan 35 jaar staan we met veel plezier klaar voor kinderen en ouders. In ons gastenboek lees je hoe zij poespas ervaren.

"Hier geen generieke benadering maar maatwerk"

Als je een kinderdagverblijf wil waar jij en jouw kind gezien wordt dat moet je zeker Poespas overwegen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig met een persoonlijk karakter. Aan het hoofd staat Pascale die op unieke wijze gezicht geeft aan Poespas en een rolmodel is die ik elk kind toe wens. Mijn dochter heeft vorige week afscheid genomen omdat ze 4 is en naar school gaat. Door de inzet van Poespas is ze klaar om deze nieuwe periode aan te gaan. Er is altijd gekeken wat haar behoefte was en wat ze nodig had, dit ging altijd in samenspraak. Hier geen generieke benadering maar maatwerk. En dit werd altijd omlijst met persoonlijke warmte, gezelligheid, aandacht en zorg. Ik zal het gaan missen.

"Waar vind je dit nou nog in deze tijd?"

De aller-állerbeste plek voor je kindje in Nijmegen en ver daarbuiten! Als ouders wil je natuurlijk altijd dat er uitstekend voor je kind gezorgd wordt. En soms heb je door omstandigheden nét wat meer back up, ruggespraak en meedenken nodig. Poespas biedt dit ALLES! Met zoveel liefde, flexibiliteit, energie, vakbekwaamheid, kennis, creativiteit, passie en zorg voor de kinderen, staat het team elke dag weer voor iedereen klaar. Met een liefdevol gedetailleerd en handgeschreven verslag lees je als ouders terug wat je kindje allemaal heeft mogen beleven die dag. Waar vind je dit nou nog in deze tijd? Altijd een glimlach van de leidsters, altijd betrokken, een team dat staat als een huis. Poespas is een absoluut UNICUM in deze tijd! Ga erheen en ervaar!

"Onze kinderen werden echt gezien"

Poespas is een geweldig kinderdagverblijf! Een knusse, kleinschalige plek, met oog en aandacht voor het kind, die we ieder kind toewensen. De afwisselende activiteiten -van buitenspelen tot knutselen, bakken en theater- en de geborgenheid die de leidsters uitstralen, maakten dat onze kinderen altijd met plezier naar Poespas zijn gegaan. Wij hebben vooral het directe contact met de leidsters en hun kennis en kunde als heel positief ervaren. Onze kinderen werden door hen echt gezien. Helaas hebben wij door onze verhuizing afscheid moeten nemen van Poespas, maar vergeten doen we jullie zeker niet! Bedankt voor alle goede zorgen!

"Er wordt goed gekeken wat elk kind nodig heeft".

KDV Poespas is het meest gastvrije, hartelijke en warme kinderdagverblijf van Nijmegen-oost! Alle leidsters staan altijd voor de kinderen en ouders klaar. Er heerst een open, warme, laagdrempelige, professionele en positieve sfeer. Mijn zoontje is alle keren met plezier gegaan. De kleinschaligheid heeft het grote voordeel dat alle leidsters alle kinderen kennen, wat voor kinderen en ouders heel goed werkt, zonder dat het opdringerig is. De activiteiten voor de peuters worden dichtbij de belevingswereld gehouden. Regelmatig is er een extra activiteit of gastles of bezoek van bijvoorbeeld een muzikant of ouder die over zijn beroep vertelt, wanneer het aansluit bij het thema. Er wordt goed gekeken wat elk kind nodig heeft. De leidsters zijn allemaal erg betrokken en hebben oog voor de kinderen. Ons zoontje heeft met drie leidsters de meeste tijd doorgebracht die we speciaal willen bedanken voor al hun goede zorgen.

Beste Bianca,
Dank voor jouw duidelijkheid, humor, stabiliteit en oog voor onze zoon zijn ondeugende kant die je een positieve draai kon geven. Je bleef voorkomen in zijn verhalen en dat zegt wat (ook al was Joris niet meer bij jou) Ook wij als ouders voelden al het vertrouwen.

Beste Eline,
We waren blij met jouw aandacht, rust, stabiliteit en liefde voor onze zoon. Hij heeft het heel fijn bij jou gehad.

Beste Pascale,
Dank voor jouw enthousiaste houding, "theater" in verhalen en toneel, flexibiliteit als we een dagje extra wilden, je observatievermogen en positiviteit hebben hem goed gedaan. Je zag onze zoon zoals hij was en mocht zijn. Dat gaf ons wederzijds vertrouwen.Poespas was een happy feestje met jullie, we zullen jullie niet vergeten...

"De persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kleinschaligheid heeft indruk op ons gemaakt"

Beste Poespas-medewerkers, Helaas zal Otte Poespas binnenkort verlaten. Dat is ook meteen het grootste nadeel van onze aanstaande verhuizing. Otte voelt zich heel prettig bij jullie en wij als ouders vertrouwen Otte zonder twijfel aan jullie toe waarbij de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kleinschaligheid indruk op ons heeft gemaakt. Ouders met jonge kinderen in de buurt van Poespas zouden we zeer aanbevelen om Poespas als kinderdagverblijf te kiezen.

"We hebben hem altijd met een gerust hart naar jullie toegebracht."

Lieve leidsters van Poespas, Dank jullie wel voor de goede zorgen voor Sil. We hebben hem altijd met een gerust hart naar jullie toegebracht. Gek moment weer zo'n afscheid. Maar gelukkig mag Fenne nog even van Poespas genieten. Veel liefs en kusjes van Sil.